כדורי בשר ברוטב עגבניות


כדורי בשר:


1/2 ק"ג בשר טחון
2 קישואים קטנים
כפית פסטו עשבי תיבול
חצי בצל בינוני קצוץ
כף שמן
כף פפריקה
4 שיני שום
1.5 כפית מלח

לגרר קישואים על פומפיה דקה ולסחוט היטב.
לטגן בשמן את הבצל עם השום. לאחר שמשקיף להוסיף לכמה שניות את הפפריקה עם 1/2 כפית מלח.
לערבב את הבשר, קישואים, פסטו, כפית מלח  ותערובת הבצל ולתת לנוח כ-20 דקות.
ליצור כדורים קטנים (כדורי ביס)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.