ירקות בבלילה

מה עושים עם צמחונית עקשנית שאוכלת מעט מאד ירקות וכל הזמן רעבה? עם השאלה הזו אני מתמודדת כל יום וכל הזמן. אני כל הזמן מרגישה שאני לא מספקת לה תפריט מספיק עשיר והיצע המנות המוצעות אינו די מגוון ובטח לא מספיק מפתה.

ערב אחד מתוך יאוש כי לא אכלה דבר כל   היום  ואולי עם קצת תקווה בלב שסופ-סוף משהו ימצא חן בעיניה, הבריק לי הרעיון של ירקות בבלילה. לא בטמפורה, כי הבלילה של הטמפורה הרבה יותר דלילה, אלא בלילה של פעם שקצת מזכירה לביבה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הבלוג של עמליה )

סגור לתגובות.