יש פרץ של קולינריה בנגב

קיבלתי הזמנה להשתתף בסיור עיתונאים בעקבות הקולינריה וההתיישבות בנגב, הכותרת משכה אותי במיוחד, גם קולינריה וגם לראות מה התפתח בתחום בשנים האחרונות, נמלאתי סקרנות וציפיתי כבר לסיור.
התוכן המצופה מהסיור חתם את ההחלטה להשתתף, גם לפגוש את השף המסקרן גיא פרץ ולבקר במספר חוות גידול שונות:מדגת דגי ברמונדי,חוות נאות לגידול עיזים וגבינות אורגניות, חוות א.ש.ב.א המתמחה בגידולים אורגניים שונים ויקב .
כבר בנסיעה דרומה בשלב מסוים השתנה הנוף של איזור המרכז הסואן, ערי הדרום ועשינו סוויץ' לנוף המדברי ההררי ואדמות הטרשים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.