כבדי עוף קרים בפורט (מתכון וידאו)

כשהייתי ילדה, לא אכלתי כמעט כלום. אבל מידי כמה ימים הייתי הולכת לברנר בבוגרשוב,  משתכרת מריח העוף בגריל שלו וקונה כבדי עוף טריים טריים לצהריים.  בבית הייתי מחממת את מחבת הנירוסטה של סולתם עם שמן, שמה מלח והרבה פלפל על הכבדים ומטגנת אותם קלות מכל צד, שישארו רייר.
זה הזמן להפוך

כך עד היום, כמה שפחות עניינים עם הכבדים יותר עדיף לי. לפעמים אני בוזקת טיפת בלסמי, יין אדום או סויה שניה לפני שאני מוציאה מהמחבת, אך העקרון נשאר.
לפי כמה שבועות הוצאתי כמות גדולה מידי של כבדים, ונאלצתי להכין את הכל….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: culinati )

סגור לתגובות.