כבד אווז וטפיוקה

אני נמנה עם אוהבי הטפיוקה-בקינוח,במנה ראשונה,בכל מקום.המרקם כיפי ונעים ומקבל באהבה כל טעם שמשדכים אליו.
רציתי לשדך טפיוקה לכבד אווז והפעם לשם שינו לא ליצור מנה מתקתקה עם כבד אווז,אלא עם חמיצות וחריפות.
הכנתי נוזל שיהיה לטפיוקה מצע טוב לשחות בו עם מיץ אשכוליות,חלב קוקוס וחמאה-חמאת אשכוליות וטפיוקה,פשוט וקל.
על הבריכה העליזה הזו הנחתי סלסת בננות ואבוקדו,שילוב שמזכיר לי את טחינת המחיות לילדים שלי בתור תינוקות.
לסלסה הוספתי רוטב של צ'ילי ירוק,כוסברה טרייה וזרעי כוסברה ומעליה כבד אווז צרוב….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.