כורכום טרי

כורכום טרי מסתבר לא גדל בתור אבקה.הכורכום הטרי כיום כבר נמכר בחנויות שונות וניתן להתוודות אליו כי עד היום רוב העם לא מודע למראה שלו בצורתו הטרייה.
הכורכום מאותו משפחה של הג'ינג'ר וכמו הג'ינג'ר גם הוא מלא בבריאות.הוא מרפא הכל-דלקות,שיעול,מעכב חימצון,עוזר בעיכול,עוזר לכבד,לאחרונה גילו שעוזר במלחמה בסרטן.
הכורכום הטרי כמו האבקה, בשימוש יתר יוצר מרירות לא נעימה,אך במינון נכון מוסיף טעם ויחודיות משלו.
אני את הניסיון הראשון שלי עם הכורכום הטרי עשיתי עם שייק פירות של מלון,בננות וחלב ויצא מצוין….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.