כן זה תירס, לא רק אבל גם

הקיץ מביא איתו את התירס שאני מת עליו מאוד. 
אם לא מציקים לי, אני יכול לשבת על שדה תירס שלם ולחסל אותו בלי להרגיש. 
עוד להבנתי למה קילו אחד הכוללים עלים וקלחים יכולים להגיע ל17 ש"ח לקילו בשעה שגרגירי תירס קפוא שלא נופלים מאלו שדוחפים לנו ברשתות, עולים בחצי מהטרי ואין שם את התוספות שאין מה לעשות איתם. 


ביום שישי בשעת הקניות, חיפשתי את אלכס הקצב שלי. שאלתי לאן נעלם הבחור ואמרו לי "הוא מכין משהו". הבטתי פנימה וראיתי שאלכס עומד ליד שולחן העבודה שלו ופורס נתחי סינטה לדפים דקים דקים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.