כנאפה-ולא לקינוח

כולם אוהבים כנאפה,אפילו הערבים…
כנאפה הוא רעיון מצוין גם למנה מלוחה ולא רק לקינוח,הגבינה כאן תקבע לאיזה קטגוריה ישויך הכנאפה,אפשר לשחק עם טעמים מגוונים,מורידים את רמת מתיקות של הסירופרוטב 
ומקבלים מנה מהודרת וגם די קלה להכנה,יש בה בסך הכל שערות קדאיף,גבינה ורוטב.פשוט.
קחו לדוגמא תפוזי דם שיכולים להוות את הרוטב,גם לכנאפה מלוח וגם מתוק.

במקרה כאן, הכנאפה על הגבול של מנה או קינוח ,המילוי היא גבינת מוצרלה,הרוטב עם מתיקות קלה מעודן עם חמאה ומחוזק עם וניל.
חבילת שערות קדאיף
150 גרם חמאה מומסת
גבינת מוצרלה
4 תפוזי דם סחוטים
80 גרם סוכר
50 גרם חמאה
1 מקל וניל
יוצקים חמאה על השערות ומערבבים היטב על לציפוי …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.