ניוקי ביתי ברוטב אלפדו

 
 
 
היו לי 5 תפוחי אדמה אדומים שעמדו להתפגר,החלטתי להכין מהם מעדן, הרבה דיבורים אך זו עבודה מהנה וקלה.
תפוחי אדמה לניוקי במיקרו
שוטפים מיבשים דוקרים את התפוד במזלג 3-4 פעמים 
מניחים נייר מגבת לח בתחתית הצלחת
מניחים את תפוחי האדמה
ומכסים אותם עם עוד נייר מגבת לח
תפוח אדמה אחד אני אופה 5 דקות ובודקת תלוי בגודל ובמקרו 
6 תפוחי אדמה מתחילה עם 10 ובודקת בעזרת מזלג
מקלפת את תפוחי האדמה בעודם חמים ,
מעבירה אותם דרך מסננת לתפוחי אדמה או במגרדת.
500גר תפוחי אדמה אדומים במיקרו. 
1 ביצה ,אגוז מוסקט ,פלפל שחור גרוס ,מלח.
150ג"ר קמח
קמח בתחתית מעליו תפוחי האדמה , הביצה באמצע …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.