עוגת תמרים לחה עם ציפוי גנאש שוקולד לבן + בלוגולדת שנתיים

התחלתם להרגיש שראש השנה מתקרב? אצלי בבית מריחים אותו כבר זמן מה. אתם יודעים איך זה בלוגרים.. יוצאים מגדרם, מכינים ומפרסמים מתכוני חג הרבה לפני שהוא מגיע, ואז בארוחת החג עצמה נשארים עם קרקרים וגבינה לבנה. שניהם תוצרת בית, כמובן J בכל אופן, במסגרת ההכנות לקראת החג, מנטקה מאתגרים אותנו שוב, הפעם עם חומר גלם מתוק ודביק במיוחד – תמרים. 
אני לא יכולה להגיד שאני מתה על תמרים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.