כרובית עם שקדים וחמוציות ברוטב חרדל ודבש

שולחן חג השבועות צריך להיות עשיר ומגוון והסלט הזה, למרות שאין בו מוצרי גבינה, בהחלט יכול להוסיף חגיגיות והרבה טעם לשולחן. החליטה משאירה את פרחי הכרובית פריכים והטיגון הקצר במחבת מוציא ממנה עוד טעמים, אז לא לוותר על השלב הזה. בסה״כ מדובר בסלט קל ומהיר להכנה. החומרים ל 4 מנות: 1 כרובית גדולה, מפורקת לפרחים 2 כפות שמן זית עדין 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה 1/4 כוס חמוציות 1/3 כוס שקדים פרוסים, קלויים (לא לוותר על הקליה שלהם במחבת יבשה) לרוטב 1/3 כוס שמן זית עדין 2 כפות חומץ תפוחים מלח, פלפל שחור 2 כפות דבש 1 כף חרדל דיז׳ון אופן ההכנה: שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת בעלת מכסה ומנערים היטב עד שנוצר רוטב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.