לביבות דלעת, בטטה וקוקוס טבעוניות אפויות

בפוסט הקודם עם מתכון צ'ורוס בציפוי סוכר ורוד הבטחתי להעלות מטוגנים ואפויים לסירוגין. ובכך הגיע התור של מתכון אפוי. את הלביבות הכתומות האלה עם דלעת ובטטה בשילוב של פתיתי קוקוס הכנתי במסגרת העבודה שלי כמתכונאית וצלמת עבור החברה ג'מוקה, שבין השאר מביאה לארץ מוצרי קוקוס אורגניים מעולים. השיתוף בבלוג לא היה חלק מההסכם, אבל אני אישית כל כך אהבתי את הלביבות האלה, שביקשתי לשתף אותן.
ומה כל כך מיוחד בהן? אני אספר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.