לחם אגוזים וחמוציות

מי שעוקב אחר מתכוניי יודע שאני אוהבת לאפות לחמים מסוגים שונים. אם בעלי הכנה ארוכה או קצרה, סוגי קמחים שונים, שיבוצים שונים של תוספות. הפעם בחרתי להעלות לחםהמצריך הכנה קצרה יחסית ללא פעולה מקדימה בניחוח כפרי, המערב קמח מלא ולבן, משובץ באגוזי מלך, חמוציות וזרוע בזרעי פשתן.
התוצאה המתקבלת הינה לחם בעל ציפוי קשיח מעט ופנים רך ונגיס הפוגש בתוספות המוסיפות טעם וצבע.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.