לחם קומפלט

בחודש האחרון הוזמנתי כדי לחזות בפלא הבריאה,קמח להכנת לחם שכל שאר המרכיבים כבר בפנים, יש להוסיף לו רק מיים, להתפיח ולתנור.
אני כאחד שלא אוהב קיצורי דרך ולא קונה מוצרים עם תוספות כדי להקל על הצרכן רציתי לבדוק על מה מדובר.
למעשה קמח מסוג זה יכול להציל את אלה שמפחדים להתעסק בבצק שמרים ובכלל לחסוך קנייה של שמרים ושאר מרכיבים ללחם.
הקמח מגיע בכמה וורסיות,שיפון,שיפון וגרעיני חמניה,או גרעיני חמניה,פשתן ושיבולת שועל וקמח לבן עם דורום ליצירת לחם בסגנון איטלקי. הקמחים מכילים בתוכו מלבד הקמח,שמרי מחמצת, עוד כמה חומרי התפחה ומלח.

אז התנסתי בבית עם הקמח שיפון וגרעיני חמניה,הוספתי זיתים ועגבניות מיובשות, לש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.