לחם שוקולד טבעוני עם חמאת קשיו-תפוז

השנה אני אמשיך להדליק את נרות החנוכה שלי רחוק מהבית. בהודו החמה, המרהיבה, המושכת אותי אליה כבר שנים רבות. בטוחה שגם שם לא תהיה בעיה למצוא דברים מטוגנים בשמן עמוק וטבולים בסירופ סוכר או דבש. אבל, עד שניפגש שוב, אני רוצה להשאיר אתכם דווקא עם משהו אפוי, שלא שייך לחנוכה, אלא משהו שמבחינתי קלסי ונצחי. עוגת שוקולד בחושה. עם סדק מושלם ששובה את ליבי כל פעם מחדש….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.