לחמניות ביס שיפון

מזה זמןמה לא שיתפתי בהכנת לחם או לחמניות ולכן כאשר הכנתי את הלחמניות הללו החלטתי שאשתף בהכנתן כי הן טעימות, קטנטנות ותמיד טוב שיש מהן במקפיא. מוציאים ומפשירים בטוסטר אובן והרי לנו לחמניות טריות וטעימות כאילו נאפו זה עתה. אם אתם רוצים בהצלחת המתכון השתמשו במשקל כפי שאני נוהגת להשתמש בו בעת הכנת מאפים.

הכנסתי למרכיבים מספר חומרים ההופכים את הטעם למעניין יותר והמרקם יפה בזכות הגבינה, הטחינה וכמובן התיבול.

בתאבון!

לחמניות ביס שיפון

כ-40 לחמניות

המצרכים:

כף טחינה גולמית

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.