לחמניות כשרות לפסח

ארוחת חג זה אירוע שבד"כ נע על הציר "אתגר – התקף לב", במיוחד כשמדובר בחג פסח. החמץ קורץ מכל פינה ומסתתר במוצרים התמימים ביותר שבחיים לא חשבנו שמכילים אותו. צריכים להיות יצירתיים אך זהירים, כדי לא להכין כמוני (מוכשרת על!) בראוניז מושלמים ללא קמח ולקשט אותם בממרח לוטוס, כי זה נראה ממש יפה 🙂 בכל אופן, היה רק הגיוני שפרויקט "מבשלים ביחד" גם הפעם יהיה עם היד על הדופק והפנים ללקוח ויחבר עבורכם הצעה לתפריט חגיגי, טעים, מגוון וסוגר את כל הפינות, ממנות ראשונות ועד לקינוחים.
וגם אני תרמתי את חלקי והכנתי לחמניות פסח שתוכלו לשדך לסלט, דגים או בשר עם הרבה רוטב או לנשנש סתם ככה, כי למה בעצם לא? הלחמניות האלה…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.