מאפינס ירקות וגבינה

לכל חג יש מוצאי חג, ולכל ארוחה חגיגית יש בסוף חשבון נפש. והחשבון הזה מאוד פשוט: להתחיל לאכול בריא יותר ואולי, רק אולי, לרדת קצת במשקל. וכאן מגיעה הבשורה: ארוחות בריאות ומזינות לא חייבות להיות מעצבנות, משעממות וצפויות. בפעם הבאה כשתרצו להתפנק במשהו טעים עם ערך מוסף וללא רגשות אשם, תנסו להכין את המאפינס החמודים האלה. הם מעולים גם בתור מנה ראשונה, גם כמנה עיקרית לצד סלט ירוק, וגם בתור נשנוש. וחוץ מזה, הם ממש זריזים ופשוטים, מבוססים על חומרי גלם זמינים והכנתם דורשת לכלוך של קערה אחת בלבד….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.