מנת פתיחה- קרפצ'יו פילה בקר

מתחילים את סעודת יום ההולדת של הבלוג עם מנת פתיחה שווה.

קרפצ'יו היא מנה עדינה שקל להכין לבד בבית.
כל שנדרש הוא נתח מובחר מאד וטרי של פילה בקר.
צריך גם לאהוב את זה, כי המחשבה על אכילת בשר שעבר "רק" תהליך קצר ומהיר יחסית של כבישה לא קלה לחלק מהאנשים.
בתי, למשל, שנכחה בכל שלבי התהליך והיא אוהבת בשר מושבעת, התקשתה ברעיון של אכילת המנה הזו, שהייתה לה טעימה להפליא אגב. אולם כאשר המוח שלנו מעורב גם, גם אותו צריך לשכנע, לא רק את הגוף……

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.