מקרון פדני או: המדריך למקרון המושלם על פי פייר הרמה

המדריך למקרון המושלם על פי פייר הרמההם יפהפיים, מגיעים בשלל צבעים וטעמים ועטופים בהילה של יוקרתיות – אין ספק, המקרונים כבר מזמן הפכו לעוגיות הנחשבות ביותר בעולם. כדי להכין אותן בבית, העוגיות המפונפנות האלה דורשות לא מעט סבלנות והקפדה על הרבה כללים כדי שיצאו מושלמות מהתנור, עם כיפה חלקה, "רגל" קציפתית יפהפיה ותחתית פריכה ולא דביקה. כדי שכל זה יקרה, יש […]

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.