מרק קרם שומר עם טאצ' תפוזי

באופן טבעי עם מזג האוויר החורפי המתכונים האחרונים פה בבלוג הם של מרקים.
המרק הזה נולד פשוט כי הייתה לי במקרר שקית גדולה של שומרים חמודים והחלטתי שצריך להכין איתם משהו.
תוך כדי ההכנה הבנתי מה יהיה הקונספט (זה קורה לי הרבה פעמים… שרק במהלך תהליך הבישול אני מבינה באמת מה אני מתכוונת להכין).

כמובן שאם הקונספט התפוזי לא מדבר אליכם, ותרו עליו. המרק יהיה מעולה גם בלי הטוויסט הזה, אם כי הוא בהחלט מגניב!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.