משפרים ביצועים

או: לחמניות טימין במילוי ריבת בצל וגבינה כחולה
לחמניות טימין במילוי ריבת בצל וגבינה כחולה


אז ככה מהר, מבלי שבאמת שמנו לב, שוב הגיע לו הזמן הזה בשנה. התקופה הקצרה בין ל"ג בעומר לשבועות שבה כולם מדברים רק על גבינות ופשטידות. התקופה הקצרה הזאת שבה מילים כמו דיאטה, פחמימות ושומנים פתאום נעלמות מהלקסיקון וכולם מרשים לעצמם קצת חטאים קטנים ומושלמים שבאים עם ארוחת החג הכי טעים שיש.

גם אני התחלתי לאחרונה בהכנות החג הקבועות שלי. עוגת הגבינה כבר נבחרה (ועליה יהיה כאן פוסט נפרד ומושלם בשבוע הבא), אבל שאר מרכיבי הארוחה עדיין בשלבי גיבוש סופיים. זה השלב שבו אני מוכנה לקרוא כל מתכון שיש בו גבינות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעמים שרואים מכאן )

סגור לתגובות.