מתכון לעוגה בחושה שקדים, דובדבנים וקראמבל שקדים

עוגה בחושה שקדים, דובדבנים וקראמבל שקדים
עוגה מהירה וטעימה שתמיד טוב שתהיה בבית…למקרה שיפתיעו בביקור בשעת הקפה או בכלל 🙂
המתכון של העוגה הבחושה היא המתכון הבסיסי שאני לרוב נוהגת להכין. הוספתי פה שקדים טחונים ותמצית שקדים.
ניתן להשתמש בדובדבנים בסירופ או בדובדבנים טריים (עוד יותר טעים) .

חומרים לעוגה בתבנית עגולה מתפרקת 22 או 24:
200 ג חמאה רכה
200 ג סוכר
200 ג ביצים -4 ביצים M
200 ג קמח +1 שקית אבקת אפיה 
200 ג רוויון/יוגורט/אשל
+ 4 כפות שקדים טחונים
כמה טיפות של תמצית שקדים 
צנצנת של דובדבנים בסירופ ללא הסירופ (כ350 ג פרי)
החומרים לקראמבל שקדים:
כוס קמח
3/4 כוס סוכר חום
1/2 כוס שקדים מולבני…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.