נוטלה – ממרח שוקולד ואגוזים תוצרת בית

 כשהייתי קטנה אכלתי נוטלה רק באיטליה. בארץ היה רק שוקולד השחר. הדבר הראשון שהייתי מבקשת לעשות כשהיינו מגיעים לרומא זה לאכול לחם עם נוטלה. עם השנים העולם הפך לכפר אחד קטן ואפשר להשיג נוטלה גם בארץ. ילדי היו מקבלים כריך פינוקים לגן – 2 פרוסות לחם עם שכבת נוטלה עבה ביניהן, אבל לא כל יום כמובן.לא מזמן קראתי בבלוג הנפלא של דיויד ליבוביץ מתכון לממרח נוטלה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: AGLIOLINI )

סגור לתגובות.