נתחוני עוף וירקות מוקפצים

אחד המאכלים האהובים עלינו באמצע השבוע הינו מוקפץ עם כל הירקות שמוצאים במקרר ועם נתחוני עוף או בלעדיהם. מידי פעם אני מכינה את המוקפץ בסוף השבוע על פי דרישת הקהל, משום שאהובים , כבר אמרתי? למוקפצים יש סגנונות שוניםואצלי אני משלבת בין הטעמים ומוסיפה גם כאלה שאינם קשורים למטבח האסיאתי כפי שתוכלו לראות ברשימת המרכיבים.
כי כך אני מכינה אוכל, לוקחת ממה שיש בבית ומייצרת ארוחה טעימה ומשביעה.
את המנה אני מגישה כפי שהיא או שלרוב מוסיפה אורז פרסי לבן הסופג נהדר את הרוטב מהמוקפץ.

נ

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.