סדנת בישול ולמידה לשיפור קשב וריכוז אצל ילדים עם גיא בן צבי ואביטל 31.08.2012


הרצאה מרתקת
של גיא אשר תוסיף לכולנו המון ידע והבנה כיצד פועלים מנגנונים שונים במוח אשר
משבשים את הקשב והריכוז.
נלמד עד כמה הזנה לא מאוזנת משפיעה על מנגנונים אלו וכיצד לשפר את איכות החיים,
הקשב והריכוז אצל כולנו.
במטבח נכין מתכונים המותאמים לעונת האביב ולנושא זה.



בין
המתכונים:
  • שייק ירוק אביבי
  • ממרח חומוס, פול וטחינה ירוקה
  • פיתות מקמח כוסמין

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: avitality סדנאות בישול בריא )

סגור לתגובות.