סלט מלפפונים של איה

עוד לא 10 בבוקר והאוטו מראה לי 33 מעלות בחוץ. 
מצטער, ים-בריכה-מטקות-אבטיח בחום כזה, לא עושה לי את זה. ולא די בכך, אני יותר ויותר נמנע מלהגיע לתל אביב המיוזעת. 
את השעות הפנויות שלי אני מנסה להעביר כמה שיותר ספון בתוך מבנה ממוזג ואם אפשר עם ארטיק ביד לצינון החום. 


בשבת שאלה אותי ביתי הצעירה איך זה שכבר מזמן לא הכנו צ'ולנט לשבת. חצי שעה לקח לי להסביר לה שמדובר באוכל חורפי שנפגוש אותו שוב רק בעוד 3 או 4 חודשים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.