סלמון מקורמל פעמיים

 מאז שגילה נובו ממסעדת "נובו" הידועה את סוד קסמו של דג הקוד שהוא מגיש במסעדתו,כולם החלו ללכת בעקבותיו.מדובר במרינדה של מיסו,סאקה וסוכר לדג שיושב כמה שעות עד ימים בתוך המרינדה,סופג את הטעמים ובצלייה מקרמל את הדג.

במסה,אנו פועלים באותה שיטה ומניחים נתחי סלמון לכמה שעות במרינדת סויה,דבש ויין לבן.הדג מתקרמל ומקבל טעמים מתוקים -מלוחים מהמרינדה.
בארוחה אחרונה שעשיתי בשבוע שעבר,שכללתי את קרמול הדג והוספתי לו מעטה סוכר דק ושביר מאיזומלט שציפה את כל הדג.
האיזומלט זהו תחליף סוכר, צורה כימית אלכוהולית של סוכר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.