סלסילות קדאיף במילוי גבינת שמנת בצל וריבת בצל

אני חושבת שאפשר לומר בביטחון מלא שהטרנספורמציה שלי לקונדיטורית הושלמה סופית. הלימודים ותעודת הפטיסרי הם רק חלק מהעניין. האינדיקציה האמיתית לעומק הסריטה היא כזו: גם כשאני לא מתכוונת להכין קינוח, אלא אוכל אמיתי, אפילו משהו מלוח לצורך העניין, זה נגמר בכך שמנה מקבלת צורה של וטעמים של… קינוח 🙂
קחו למשל את סלסילות הקדאיף האלה. הרי ברור שאני אסדר את המלית בצורה שתגרום להן להיראות כמו קאפקייקס. אפשר אחרת?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.