סלסת מנגו ורחת לוקום

יום אחרי סוכות, כל מי שידו היתה לעדכן את הסטטוס שלו, ציין ברוב עם ש"אחרי החגים" זה היום, ואכן כך. 
בכל החודש האחרון היו בקושי עשרה ימי עבודה מלאים וכל ימי החודש היו מתובלים בימי חג, חול המועד וכל מיני "ערבי חג" למיניהם. 
תודה לאל, זה מאחורינו ואנו בפני חורף גדוש ועשיר בתכניות ורעיונות שכל מה שנשאר זה זמן להוציאם אל הפועל. 
כל ערב חג או שבת אני מתארגן עם חומרי קריאה, בין עם זה ספר, מגזין בישול או ספר קריאה. הפעם זאת היתה משימה כל כך קשה כיוון שימי השבת והחג היו גדושים וצפופים באורחים מכל עבר (גם כאלה שגם לאחר שנים שלא היינו בקשר, החליטו להיות האושפיזין שלנו בסוכה) והייתי צריך …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.