סמוזי תות-בננה טבעוני

כמו בכל שנה, הבטחתי לעצמי לא להגזים במהלך החג עם דברים מטוגנים ומתוקים, וכמו בכל שנה, נכשלתי בלעבוד על המידות. בעיקר על מידת המכנסיים. ולכן, עוד לפני שהנר האחרון כבה, אני מתחילה באקזיט הדרגתי לכיוון השפוי והמאוזן של האכילה. הכללים שלי בתהליך הזה: שום דבר מטוגן, כמות סוכר מבוקרת ששואפת לאפס, כמה שיותר רכיבים בריאים ומזינים. וכשאני חושבת על השילוש הקדוש הזה, אני חושבת – סמוזי. אני מכינה המון כאלה לאחרונה, משתפת באינסטגרם, ותמיד מקבלת תגובות נלהבות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.