ספרינגרולס מעלי כרוב

כשהתחלתי את הצילומים של עיתונאוכל, חפשתי השראות לדברים פחות מוכרים ועל כן בין המנוחות הקצרות שעשיתי בין צילום לצילום, צפיתי בתכניות בישול מרחבי העולם.
באחת התוכניות אמרו שלספרינגרולס יש יתרונות קולינריים רבים. אז חשבתי לעצמי שלא יזיק לעשות את אותו הדבר גם עם עלי כרוב.

ניגשתי להכנה והתוצאה היתה מפתיעה
את המתכון כולו תוכלו למצוא בקישור http://itonochel.com/mag/mag1/#p=28 

http://itonochel.com/mag/mag1/#p=28
לחצו על התמונה לקבלת המתכון

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - גם ביס וגם בסטייל )

סגור לתגובות.