עדכון בלוח השידורים

חשבתי לאחרונה שכשאני כותבת את בישול בזול, אני כותבת בעצם לאנשים שבאים כבר עם הבנה כלשהי בתחום. 

כשאני אומרת שמצאתי מתכון שווה לעוגת גבינה שמתבססת על מוצרים בפיקוח, יש באמירה שלי המון הנחות יסוד אודות הידע המוקדם שלכם. אני מניחה שאתם יודעים מה זה מוצרים בפיקוח, ולמה עוגת גבינה שמבוססת עליהם עשויה להיות זולה יותר. אני מניחה שאתם יודעים שאפשר להשוות את המחיר של מתכונים על פי סכום מחירי המרכיבים, ושהמחירים האלה ישפיעו על גובה החשבון בסופר. אני מניחה שאתם מקבלים בכלל את הטענה שיותר זול להכין עוגת גבינה בעצמך מאשר לקנות אותו מוכן בסופר או בקונדיטוריה.
המון הנחות, שכדאי לפרוס אותם בצורה יותר …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישול בזול )

סגור לתגובות.