עוגות שמרים במלית חלבה, סילאן ועוד דברים טובים

כבכל שבוע אני נוהגת להכין עוגות שמרים ובכל פעם נוהגת לערוך שינויים במרכיבי הבצק ובמליות וכךעשיתי גם הפעם ויצא כל כך טעים שידעתי שאשתף אתכם בתוצאות. עוגה אחת מילאתי בנוטלה, סילאן וחמאת בוטנים ועיצבתי אותה כקראנץ' ואת השניה מילאתי בחלבה וסילאן וחתכתי בצורה מעניינת אותה אסביר בהמשך. העוגות יצאו רכות ובכל זאת יצקתי עליהן סירופ סוכר בצאתן מהאפייה והן בהקו ונעמו לכל חיך שטעם.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.