עוגיות שוקולד ומרשמלו

בלוגי בישול ואפייה. איפה הייתי היום אם אנשים באמת מיוחדים שנקראים בלוגרים לא היו מקדישים כל כך הרבה מזמנם וכשרונם בצילום וכתיבה של מתכונים מעולים וזמינים לכל אחד? כנראה עדיין על הספה עם מנה חמה ביד. לא פעם ולא פעמיים כתבתי כאן שאת היסודות שלי למדתי מבלוגים, ועצם פתיחת הבלוג משלי היא מעין תודה וניסיון להחזיר אנרגיה למרחב הוירטואלי ממנו לקחתי כל כך הרבה. 
האתגר החדש של קבוצת "מבשלים ביחד" עוסק החודש בפרגון לבלוגים – היינו אמורים להכין מתכון מבלוג אהוב. משימה לא הגיונית וריאלית בעליל, כי מה זאת אומרת?…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.