עוגיות שקדים בנגיעות תפוז

עוגיות פריכות ונימוחות, זהו התיאור המתאים להן. במתכון יש בעצם טיפ ממני אליכם והוא: בבצק פריך לעיתים בסוף יש תחושה שהבצק אינו גמיש דיו ואז אני מוסיפה לאט טיפות תפוז עד שאני חשה שהבצק נעים ללישה. כך אני נוהגת בהרבה עוגיות מבצק פריך.
מאחר ואנו לקראת פורים ומתכננים משלוחי מנות, החלטתי לשתפכם במתכון זה המתאים מאוד . לאחר האפייה בעיני העוגיות מתוקות למרות שיש בהן רק 2 כפות סוכר, נתתי את האופציה לבזוק סוכר שזה פשוט יפה יותר לעין או לוותר.

עוגיות שקדים בנגיעת תפוז
38 עוגיות
המצרכים:
200 גרם חמאה ר

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.