עוגת בננות, אגוזים וקוקוס טבעונית

עם גדילת מספר הטבעוניים במשפחה, הוצב בפני אתגר להכין להם עוגות נטולות מוצרי חלב וביצים. בתור אחת מהדור שאם אין חמאה, קצפת או קצף בעוגה, זו לא ממש עוגה, התחלתי לחרוש את הרשת על מנת למצוא רעיונות טעימים, וביננו, גם למצוא פתרון לבננות ששכבו בסלסלת הפירות והיו קרובות לנפוח את נשמתן.
מסתבר שהטרנד הטבעוני נמצא וזמין ורק מתעצם מיום ליום. בחרתי מתכון שיעזור לי להשמיש את הבננות מהסלסלה ולאחר עיון מעמיק במבחר האגוזים שבמקפיא שדרגתי את המתכון עפ"י חומרי הגלם שהיו לי. הדבר היחיד שהייתי צריכה לרכוש היה חלב סויה, אך גם חלב קוקוס או חלב שקדים (חדש על המדפים) עושים את העבודה מעולה.
תמיד יש לי חלב קוקוס במזווה, …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.