סלט פסטה של פיורלה

 
 
1 חבילה פסטה
עגבניות שרי מאורכות
עלי בזיליקום טריים
פטה מעוכה
שמן זית
 קארי איטלקי 
פפרוצינו פלפל חריף יבש
מלח
פסטו של פיורלה
60 עלי בזיליקום
2 כפות צנוברים
4 כפות פרמיצ'נו
2 כפות פיקורינו
כוסית  שמן זית
כוסית מים חמים
מלח
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן
לסנן להוסיף את הפסטו לערבב
להוסיף את יתר המצרכים . טעים מאוד טרי וגם קר.
כשיש לי הרבה עלי בזיליקום בגינה מכינה פסטו ומקפיאה מנות בכוס חד פעמית.
מוסיפה פסטו לסלט עגבניות,לסלט כרוב ,לרוטב עגבניות,להכנת כריכים.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.