עוגת גבינה ניו יורק

יש כל מיני סוגים של עוגות גבינה,באוסטרליה למשל אוהבים את העוגת גבינה לא אפויה שג׳לטין מחזיק אותה,באיטליה משתמשים בעוגה בריקוטה או מסקרפונה,בצרפת מוסיפים ג׳לטין לעוגת גבינה חמה ומשתמשים בגבינה שמזכירה קממבר,בשוודיה מגישים את העוגת גבינה חמה,בברזיל משתמשים בחלב מרוכז ומוסיפים תותי עץ,באסיה משלבים תה ירוק,מנגו וליצ׳י ובארה״ב כמה גרסאות כגון עוגת גבינה פילדלפיה שמנה,עוגה כפרית עם ריוויון ויש את העוגת הגבינה הניו יורקית.
עוגת גבינה ניו יורק היא אמריקאית במהותה שמנה ועשירה,לא כמו שאנו מורגלים בארץ להכין את העוגה מגבינה לבנה של תשעה אחוזי שומן.הוורסיה הניו יורקית עושה שימוש בגבינת שמנת 30 אחוזי שומן ו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.