עוגת מוס דובדבנים שוקולד מריר וחלב

אחת לתקופה אני מתאווה להכין מוסים, מאוד אוהבת לשלב מספר מוסים וכמעט תמיד מוסיפה פרי כלשהו והנה כעת זה קרה, כבר זמן מה שדוגמת עוגת מוס מצטיירת בראשי. לפני שבוע הכנתי מרנגים לפבלובה וטרם עשיתי בהם שימוש וכעת היוו עבורי מניע להכנת עוגת מוס, החלטתי להשתמש בחלק מהמרנגים לתחתית, יש לי מספר צינצנות של דובדבנים משומרים ולכן החלטתי לעשות שימוש באחת לפחות, שוקולדים יש, שמנות מתוקות תמיד יש אז זהו, נפלה החלטה במטבח, עוגת מוס דובדבנים ושוקולדים יוצאת לדרך.
למחליטים להכין את העוגה, אין חובה כמובן להכין את כל השכבות, ניתן להמיר את הדובדבנים בכל פרי אחר ואם יש החפצים לוותר על הג'לטין ניתן לעשות זאת פשוט האחס…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.