עוף בדלעת ותפוחים

הכנת עוף עם תפוחים ומצרכים

מחממים תנור לחום בינוני גבוהה ומשמנים תבנית אפייה.
חותכים את התפוחים ואת הדלעת לקוביות גדולות. מוציאים את החרצנים מתוך השזיפים המיובשים.
בתוך מעבד מזון קוצצים את השזיפים המיובשים, חמאה, רוזמרין, אגוזים  וקינמון(אם משתמשים), מלח פלפל שחור ורבע מקוביות הדלעת והתפוחים.

מסדרים את העוך בתבנית

בעזרת האצבעות מפרדים בין העור והבשר של העוף ומכניסים את התערובת השזיפים והחמאה. אם נשארת תערובת מיותרת, מכניסים אותה לתוך העוף, מוסיפים גם קוביות תפוחים ודלעת נוספות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: YummyFoodies.com Posts )

סגור לתגובות.