עוף עם פטריות

 
מצרכים
1 עוף ללא עור מחולק למנות
3 בצלים בינוניים
2 ענפים של רוזמרי
מלח גס
2 קופסאות פטריות טריות
8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ופרוסים לחצי
2 כפות שמן קנולה
כפית סוכר חום
אופן ההכנה
לשמן  את תחתית הסיר לסדר בשכבה אחת .בצל חתוך גס
להמליח במלח גס,וכפית סוכר חום
לסדר את חלקי העוף על הבצל,להמליח את העוף במלח גס להוסיף את הרוזמרי
לבשל על אש בינונית חצי שעה
להוסיף מים חמים ,פטריות ותפוח אדמה
לכסות במכסה ולבשל עוד חצי שעה
להוריד את המכסה ולבשל עוד רבע שעה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.