עלי גפן ממולאים באורז מלא וקינואה

אני מכורה לאינסטגרם (בואו, תתמכרו גם אתם). מן הסתם רוב האנשים שאני עוקבת אחריהם קשורים באופן כזה או אחר לאוכל: טבחים, קונדיטורים, צלמים, סטייליסטים, בלוגרים וכו'. אחד הז'אנרים האהובים עליי הוא, כמו שאני קוראת לו, "סירים". כלומר, צילומים מלמעלה של סירים ענקיים מעוררי השראה ותאבון, שאנשים מעמידים לקראת ארוחות שבת או חגים. אלוהים, כמה שהם יפים!
לפני כחודש יצא לי להשתתף בסדנה של נעמן עם שף אורן גירון….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: המרכיב הסודי )

סגור לתגובות.