פארי ברס שוקולד ושקדים

אם הייתי צריכה לבחור רק קינוח אחד אותו אכין שוב ושוב כל ימי חיי – זה כנראה יהיה פארי ברס, ובאופן כללי קינוחים עם בצק רבוך. מדובר באחד הבצקים הכי ורסטיליים שיש, שמאפשרים גיוון אינסופי בצורות, טעמים וצבעים, ותמיד אפשר ליצור משהו חדש מאותו בצק. הפארי ברס הבאים משלבים שני טעמים קלאסיים שאני לא מכירה […]

הפוסט פארי ברס שוקולד ושקדים הופיע ראשון בעוגיו.נט

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: עוגיו.נט )

סגור לתגובות.