פיצפוצי אורז חלבה

מידי פעם אני משתמשת באורז תפוח להכנת קינוחים שונים וכאשר יוצקים לתוך הבלילה מרכיבים ממצקים ומצננים נוצר קינוח מתפצפץ בפה וטעים, פעם היו משתמשים באורז התפוח לאכילה עם החלב אך היום יש שפע רב ומגוון של דגנים והוא נותר לשימושי קינוחים, כפי שאביא כאן.פיצפוצי אורז וחלבההמצרכים:5 כוסות אורז תפוח1/2 כוס דבש1/4 כוס סילאן100 גרם חמאה1/2 כוס טחינה*עטרות נייראופן הכנה:מבשלים בסיר קטן את המצרכים, פרט לאורז התפוח, עד להמסה מוחלטת של החמאה. מסירים מהאש ומוסיפים לתערובת את האורז התפוח. יוצקים לעטרות נייר ומעבירים למיצוק למקרר.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.