פנקייקס תפוחים

פנקייקס, אחד המתכונים המרובים המסתובבים ברשת, תמיד אהובים ומעוררים עניין ושמחה, לרוב בקרב הצעירים אך לאמיתו של דבר אין גיל לכך.
המתכון מוכר ואהוב כבר שנים רבות וכאן הכנסתי שינוי קט ומעניין, גררתי תפוח עץ והוספתי לבלילה קינמון, התוצאה נפלאה, צבע וטעם מעולים. יש לציין שהתפוח לא הכביד על הבלילה והתוצאה היתה קלילה כרגיל.
אני נוהגת להכין את הפנקייקס על מחבת NON STICK, ללא שום תוספת שומנית והפנקייק מחליק בקלות מהמחבת.

פנקייקס תפוחים
8 פנקייקס

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.