פסטיית קדאיף

זוכרים את פסטיית הפילו שהעליתי? ובכן באותה ההזדמנות הכנתי עם אותם חומרי המלית פסטייה עם שערות קדאיף. יצא פשוט שגעון, כל כך טעים.
השתמשתי ברינג, ריפדתי את הבסיס עם שערות קדאיף אותן שימנתי מראש, אפיתי ולאחר שהיו לי עיגולים קראנצ'יים הנחתי בין כל שניים את המלית הבשרית המתקתקה ,איבקתי מעל אבקת סוכר וקינמון ועיצבתי יפה בצלחת.הגשתי לצד ריבה.
קל, מרשים והכי טעים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.