צ'ימיצ'ורי

האמת שאני אפילו לא יודע מה המקור ואם אומרים את השם הזה נכון אבל מדובר בשדרוג אמיתי למנת בשר. 
לאחר שחדלנו להשתמש במיקס תבלינים אומלל שקוראים לו תערובת גריל עוף שהשד יודע מה שמו לנו שם ואחרי שדחפו לנו בכוח מילה חדשה בלקסיקון שלנו בשם ראס-אל-חנות שבסופו של דבר מדובר בכל השאריות שנשארו בחנות התבלינים ונתנו לזה שם מפוצץ כדי שנקנה, אין ספק שעלינו כיתה בהכנת הבשר על האש. 
לא עוד רק תבלינים יבשים חסרי טעם שעבר מועד התוקף שלהם אלא התחלנו לדבר במרינדות ולפנטז על מעשנות. 


אחד הדברים שבהחלט לדעתי משדרג ללא היכר את מנת הבשר זה הצ'ימיצ'ורי. 
לאריאלה פיקסלר (לא זאת ממפעל הפיס, לה אני י…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ביסטייל - אוכלים ונהנים )

סגור לתגובות.