קאדה

רגע לפני שכל המדינה תדע פתאום מה זה קאדה החל מהערב עקב התכנית מאסטר שף ילדים,אני אספר שאני אתמול הכנתי את הקאדה שלי.
ב"מסה" הקאדה מככב כבר מלפני כמה שבועות בודדים בצהריים וזהו למעשה מאפה כורדי ממולא גבינות מבצק בסיסי נטול שמרים או עם כמות מזערית של שמרים,שעובר טיגון במחבת ונטרף מיד.
אביב בהיותו כורדי היה מידי פעם מכין לארוחות הלילה של הטבחים קאדה,עד שהוחלט לאחרונה שהיכנס לתפריט הצהריים בתור מנה ראשונה יחד עם סלסת עגבניות ובצל חרוכים על הגריל.
אני את הגרסה שלי הכנתי עם תפו"א שנאפה בתנור ורוקן מקליפתו ועורבב עם גבינת קוטג',גבינה לבנה וגבינת קממבר.
זו הגרסה הידידותית שהייתה לילדים.לגרסת המבוגרים הוספ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.