קוביות סלק מבושלות ברוטב תפוז- בלסמי

מנה פשוטה, צבעונית וטעימה כל כך



חומרים

כמה סלקים שתרצו, ממליצה לגוון בצבעים אם תוכלו- סגולים וצהובים גם
שמן קוקוס/ זית/ חמאה
כוס מיץ תפוזים (מ-2 תפוזים לערך)
2 כפות חומץ בלסמי
מלח, פלפל, אבקת שום/ שום קצוץ

אופן ההכנה

חותכים את הסלקים לקוביות בגודל ביס.
מחממים במחבת את השמן לבחירתכם ומכניסים את קוביות הסלק.
מערבבים היטב במשך כ-10 דקות. שיהיו מצופים היטב, שלא יידבקו, שלא יישרפו



מוסיפים את שאר החומרים, מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומכסים למשך 10-15 דקות, או עד שהסלקים מתרככים לטעמכם



מגישים חם או קר, לשיקולכם- טעים באותה המידה!


בתאבון!


(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.